divendres, 29 d’abril del 2011

Resposta de l'escolà. Itinerari 4.


Eiiiii, hola a tots de nou!!!!!!!! Us va agradar la trobada del Projecte Telemàtic?????? crec que sí, no és així????

I l’Eduard Delgado el vau trobar bon noi??????

Tal com us vaig dir (i si no, us ho dic ara) el concert benèfic i el de St. Petersburg i el concert van ser un èxit. En aquest últim vaig disfrutar molt i la ciutat de St. Petersburg era molt bonica.

També dir-vos que la vostra obra “Jesucristo Superstar”, tal com dèieu és molt bonica. Feliciteu als alumnes de 4t de part meva, d’acord???.

Bé, la carta que em vau enviar, en general està força bé, però en algun lloc hi ha algun petit error. Anem a mirar-nos-ho!!!!

Activitat 1: Dieu que me’l heu enviada, però no l’he sabut trobar pel museu virtual. És una llàstima. Tranquils, que sé que me’l heu enviada. No sóc l’únic al qui li ha passat això. Diuen que hi ha algun petit problema.

Activitat 2: un petit error. No és 1A i 3F sinó 1F i 3A. La resta tot està molt bé.

Activitat 3: Tota bé!!!!!!!!!! Sabia que si la 2a estava gairebé perfecta, aquesta

estaria perfecta del tot!!!!!!!!

Activitat 4: Com que a Montserrat fem missa els diumenges, se que són tots aquests objectes i us puc dir que en aquesta activitat també tot està perfecta, encara que, com que teniu una parròquia (oi?) no us devia costar gaire, eeehhhh????

Ara, com ja deveu saber pels altres itineraris, ve la part de que us expliqui alguna cosa. Naturalment, com ja us deveu pensar, us parlaré del viatge a St. Petersburg. Com he dit abans, era una ciutat molt bonica. Hi havien rius i canals que passaven enmig de la ciutat i que la majoria estaven glaçats. Ens vam allotjar a un hotel de quatre estrelles. Tenia bufet lliure i no hi havia menjar rus, sinó “europeu” és a dir, coses que aquí a Catalunya solem menjar sempre. Vam anar a veure alguns museus, un d’ells, clarament era l’Hermitage. Bé, per si en voleu saber més coses, a baix de tot de la carta us fico l’enllaç del nostre bloc (100 peus), on hi han les cròniques del viatge. La primera te com a títol “El primer dia, 10 hores de viatge”. Llavors, quan ja l’hagueu acabat de llegir, la següent és la de dalt, per ordre de crònica més recent.

Bé, doncs… ja hem fet el Projecte Telemàtic, que tots teníeu ganes de fer… però això encara no s’ha acabat!!!! Què vull dir??? Doncs que, encara que el Telemàtic ja s’hagi acabat, encara farem alguns itineraris finals, fins que, a traves d’una altra videoconferència de comiat, ens diguem adéu. Apa, fins una altra!!!!!!

http://100peus.blogspot.com/

Fins aviat.

Jordi