dilluns, 4 d’abril del 2011

Itinerari 4 Projecte Montserrat

Hola Jordi!

Què tal? Com estàs? Desitgem que el teu viatge per Sant Petersburg sigui tot un èxit i que t’ho passis molt bé. Estem molt negitosos esperant el dia de la trobada general, ja ho tenim gairebé tot preparat. Aviat acabarem la segona avaluació, falten dues setmanes perquè ens donin les notes .

La setmana apssada vam anar a veure una obra de teatre que van fer els alumnes de quart amb els avis d'una residència, van fer l'obra Jesucristo Superstar, va ser una obra molt bonica i ho van fer tots molt bé. Aquí pots veure el resultat de l'obra: col-legilasalut.blogspot.com

Escena de l'obra de teatre Jesucristo Superstar

L'activitat 1 del museu està enviada. L’activitat 2 creiem que la resposta és 1A – 2D – 3F – 4B – 5G – 6H – 7E – 8C . L’activitat 3 creiem que la resposta és 1D – 2F – 3C – 4A – 5B – 6E Els elements que es repeteixen són les figures de la Mare de Déu i de l’Infant Jesús. L’activitat 4 creiem que la resposta és Calze: Copa d’or, de plata o que ha estat banyada amb aquests metalls, que serveix per consagrar el vi a la missa. Custòdia: Objecte on es posa l’hòstia consagrada perquè l’adornin els fidels. Acostuma a estar fet amb metalls preciosos, com l’or i la plata. Canadelles: Setrills que es fan servir per dir missa; en una de les gerres i ha aigua i a l’altra vi. Reliquiari: Caixa o estoig que conté una o més relíquies, és a dir restes del cos d’un sant, dels seus vestits o de cosses relacionades amb ell, que els creients veneren. Ceptre: Vareta d’or o d’una altra matèria preciosa que porten els reis i emperadors com a símbol de poder i de l’autoritat que tenen. Bàcul: Bastó llarg que porten els bisbes i els abats en els actes religiosos.

Adéu Jordi, fins molt aviat, falten 7 dies per la trobada, i ens hem d’aixecar a les 7del matí, ja que l'autocar surt a les 8 des de l'escola. A més els professors ens han dit que farà molt bon dia.
Una abraçada!

Els alumnes de cinquè i sisè.