diumenge, 13 de març del 2011

Resposta Projecte Montserrat

RESPOSTA DE L’ESCOLÀ:

Hola nois i noies de nou!!!!!!

M’alegra saber que heu tingut unes bones vacances i espero que l’olivera que us han plantat (que per cert, és molt bonica) continuï creixent més i més!!!! Com heu escrit, efectivament, l’èxit que vam tenir a Moscou va ser genial i, igual que vosaltres, també esperem que sigui igual (o millor) a St. Petersburg. Gràcies per aquest desig vostre.

Què, us va agradar la videoconferència?????? Jo crec que sí. A mi també em va agradar força malgrat la mala imatge que es veia, però el so encara se sentia força bé. Almenys, jo no ho veia gaire bé. Vosaltres tampoc, oi???

Vinga va, a veure les activitats que per la videoconferència dèieu que us havien costat tant!!!!!!

Activitat 1: Es veu de lluny que us coneixeu la història de la vostra ciutat.

Activitat 2: Està molt bé. Que jo vegi, diria que no hi ha cap error. Ho heu fet amb bastant interès. Suposo que és així, oi???

Activitat 3: Es una llàstima però… no veig la resposta de l’activitat 3 enlloc. Dèieu que era la que us havia costat més, oi????

Activitat 4: Aquesta activitat també us devia costar, no és així???? Doncs us ha costat… enhorabona!!!!! l’heu feta tota bé sense cap error!!!!! També és veritat que tot treball ben fet dóna els seus fruits.

Bé, ara ve l’hora de que us expliqui el que he dit abans.

L’any passat vam fer un concert benèfic per Haití i el seu terratrèmol. Ara ho farem pel Sudan. Un lloc que està al mig de l’Àfrica i que hi han refugiats. Serà el dia 18 de març a les 21:00 hores a Sant Cugat del Vallès. Un concert benèfic és com un concert qualsevol, però els diners que recollim no ens els quedem nosaltres sinó que aniran a parar al Sudan. Si us faria gràcia anar-lo a veure, a la pàgina web de l’Escolania es poden comprar entrades, hi ha més informació… aquí teniu l’enllaç. Naturalment, també hi surt el concert de St. Petersburg.

http://www.escolania.cat/

Només esmentar-vos encara una cosa que em fa il·lusió: el dia 8 ens visita en Tomàs Molina per explicar-nos coses de la meteorologia i del canvi climàtic. Serà interessant.

Doncs bé, fins aquí s’acaba la meva carta. El dia de la Jornada Presencial és el dia 8 d’Abril, o sigui que no us n’haureu adonat que ja ens veurem en directe i en acabar-se el dia, veureu que se us haurà fet molt curt. Us ho dic per experiència. Vinga, una abraçada i… fins una altra!!!!!!!!!!!!!!!

Jordi