dimarts, 25 de juny del 2013

Carta d'acomiadament P5

ACOMIADEM EL CURS”
Visca, visca!!! Ja arriben les vacances d’estiu i els nens i les nenes                     d’Educació Infantil 3 ens acomiadem per un temps de l’escola, dels nostres companys i mestres.
Ara bé, us hem d’explicar que estem “contents” i “tristos” alhora.
Estem “contents” perquè ara ja podrem descansar una mica de tant treballar a classe (per cert, un descans merescut) i fer altres activitats diferents: anar a la platja o a la muntanya, viatjar al poble, passejar amb la família, visitar llocs interessants, fer un munt de coses divertides i ... com no! ... llevar-nos una miqueta més tard i poder així dormir més.
Estem “tristos” perquè ja ens acomiadem de la nostra etapa a l’Educació Infantil i deixem enrere molts records i experiències viscudes. Però hem de pensar i ser feliços perquè al Setembre començarem una nova etapa, la Primària, plena de sorpreses i nous esdeveniments; també, en un temps futur, aquesta nova etapa ens aportarà vivències inoblidables, records tan macos i valuosos com els que ara tenim de l’Educació infantil. I és que ... un fet és indubtable: el temps passa i ... ENS FEM NENS I NENES GRANS!
Bon estiu a tothom!!!                             

 SEMPRE AMB VOSALTRES!!!          

                                                                                       Srta. Sílvia Guíu