dimarts, 12 de juliol de 2011

CARTA FINAL PROJECTE MONTSERRATHola Jordi!
Abans d’acabar el curs de cinquè volem tenir un record per tu donat que has format part i molt activa del projecte “Montserrat un munt d’aventures”.
És veritat hem tingut un munt d’aventures. La primera haver tingut la possibilitat d’haver-te conegut I que ens parlessis del teu col•legi (l’escolania).
Els itineraris a vegades s’han fet una mica llargs. Ens va costar força el del Museu però la resta ens van agradar molt ja que varem descobrir moltes coses que no coneixíem i al mateix temps molt diferents unes de les altres. Ha estat tot molt divertit.
La pujada a Montserrat (molts de nosaltres no hi havíem estat mai) va ser una passada. El cremallera una experiència que no havíem tingut encara. Les muntanyes són úniques, segons com, al vespre deuen fer por. L’espai gresca molt bonic encara que hi feia una mica de calor. El Museu, la visita a l’escolania tot molt maco i molt interessant. Ens va agradar molt sentir-te tocar el piano. És un instrument que, en general, ens agrada molt a tots.
Ja per la tarda a la Basílica feia maco veure tothom amb el mocador (nosaltres el teníem groc). Tu amb els teus companys veu cantar molt bé, algú de la clase diu que sembleu professionals. La Basílica és una església molt maca. Potser és la més maca que hem vist.
Jordi no et pensis que ens hem oblidat de l’ Eduard, un noi molt maco com tu amb el que ens varem sentir molt bé i que ens va agradar de conèixer, veu ser uns guies excel•lents. Digues-li que el recordem molt. Varem passar un dia amb vosaltres per no oblidar-lo mai.
A veure si venim un altre cop a Montserrat.
Què tingueu tu i l’Eduard un bon estiu! Una abraçada de les nostres tutores (Joana Maria i Carmen) així com també d’en David.
17 de juny 2011