dimecres, 10 de desembre del 2008

Contes compartits sessió 3

La tercera sessió dels contes compartits va iniciar-se amb l'entrega dels dibuixos dels dos contes de la sessió anterior al senyor Albert i a la senyora Montserrat. Va ser tota una sorpresa per a ells, a més la sorpresa nostra va ser que cada vegada hi ha més gent en les sessions.

Senyora Montserrat i senyor Albert amb els dibuixos.Tots (avis i nens) escoltant els contes.Després de l'entrega dels dibuixos vam iniciar la tercera sessió, aquesta vegada eren dos avis ja que tenien néts, eren el senyor Francesc i la senyora Glòria. El senyor Francesc ens va explicar dues anècdotes de la seva vida que nosaltres adaptarem a dos contes, ell havia sigut un gran porter i quasi fitxa pel Barça però una lesió ho va impedir. La senyora Glòria ens va explicar el conte de la Cabreta.

Senyor Francesc i senyora Glòria.

Van ser dues històries molt divertides i plenes d'anècdotes. El final de la sessió va ser molt divertit també, ja que vam lliurar a tots els avis presents postals de felicitació i vam cantar tots junts dues nadales, a més vam menjar torrons.
Va ser molt divertit!!!
Els avis ens van dir que seguien el nostre blog des d'internet i per això els desitgem:
Bon nadal i feliç any nou a tots i totes!!!

2 comentaris:

lauri* ha dit...

hola soy la laura de 4º
me han gustado mucho las fotos:):)
jajaja qe xulis

lauri*

lauri* ha dit...

hola soy la laura puentes de 4º
me han gustado mucho las fotos:D
jejeje qe xulas

lauri*