dijous, 6 de novembre del 2008

Sessió 2 Contes compartits d'ahir i d'avui.

El dimecres 5 de novembre,els alumnes de quart vam anar a la Residència d'avis Roca i Pi per realitzar la segona sessió dels contes compartits d'ahir i d'avui.
En la residència ens esperàven les dues persones grans de la primera sessió, la senyora Rosa i la senyora Flora,les dues senyores però no s'esperaven que els portessim els dibuixos dels contes que ens van explicar, el conte de la rateta entremaliada i de l'àguila daurada.

Contes sessió 1:

La rateta entremaliada i l'àguila daurada.

La senyora Rosa i la senyora Flora.

La senyora Rosa i la senyora Flora mirant els dibuixos de la Rateta entremaliada i de l'àguila daurada.

Un cop vam entregar els dibuixos de la primera sessió vam començar la segona amb la presentació de les dues persones grans que ens explicaríen els contes, eren el senyor Albert i la senyora Montserrat. El senyor Albert ens va explicar el conte en castellà de el enanito saltarín i la senyora Montserrat una història real d'un isard. Van ser dos contes molt macos i interessants. Ara la feina es nostra de treballar-lo a classe.

El senyor Albert i la senyora Montserrat ens van explicar el conte de l'enano saltarín i l'isard.


Abans de marxar de la residència ens van mostrar totes les instal·lacions que tenen, és un lloc molt gran on tenen gimnàs, perruqueria,...

Ja tenim ganes de tornar-hi i ensenyar els contes.


La classe de quart.

2 comentaris:

Elena ha dit...

El cuento de el Isard es un poquito lioso, pero el de el enanito es muy chulo, pero eso si el zumo se podia mejorar, el transporte genial. El dia en general fue chupipiruli!!
P.D.: estoy deseando que llege el proximo encuentro, en el que el secretario sere YO!!


fin :D ;)

Elena ha dit...

Soy el José Román, que como el comentario anterior y este lo he escrito con el correo de mi madre sale su nombre, jejeje!!