dimarts, 25 de gener del 2011

Resposta de l'escolà a l'itinerari 2


Hola nois i noies!!!!

M’alegro poder contactar amb vosaltres de nou!!!!! Com ha anat el Nadal???? Heu tingut gaires regals??? Espero que sí. A mi el Nadal m’ha anat molt bé i he tingut tot el que volia.

Ja veig que heu penjat un article sobre Rússia. Doncs el viatge a Rússia va anar molt bé tot i que feia un fred terrible!!!! El menjar també era molt estrany i com que Rússia està fora de la Unió Europea, vàrem haver de canviar Euros per Rubles perquè, naturalment, ens volíem endur algun record . Ja us explicaré més coses sobre això després.

Ara doncs, anem per feina!!!!!!!!!!!!!!

Activitat 1: Està molt ben explicada i es nota que us hi heu esforçat. Moltes felicitats.

Activitat 2: Tot correcte. Deu ser veritat que us devia agradar molt. M’esteu deixant parat.

Activitat 3: Està bastant bé, però en aquesta tinc dubtes per exemple que després de la guineu o guilla, vagi l’àliga cuabarrada.

Activitat 4: Heu triat una bona ruta; enhorabona per les 4 activitats, les heu fetes molt bé.

Ara us explicaré coses de les que fem a l’Escolania:

Us explicaré una mica com era tot a Rússia: tal com he dit abans, hi feia un fred terrible i el menjar era mol estrany. Vam tenir bastantes hores d’avió i vàrem haver de fer escala a Zurich ( Suïssa ).

A Rússia, els russos prenien tè, més que l’aigua em sembla… total, una gran aventura. Els russos que ens van acollir molt bé i van ser molt amables. Vàrem poder comprar alguns records i va ser inoblidable. A més, del 28 de Març a l’1 d’Abril, anirem a St. Petersburg, o sigui que… un altre cop a Rússia!!!! Si voleu saber com va anar tot, us deixo un enllaç del nostre bloc.

http://100peus.blogspot.com/

(Compte: abans de llegir els articles, fixeu-vos en les dates )

Bé, espero que aviat tornarem a contactar no?????? Crec recordar que a mitjans d febrer ens veurem a través d’una videoconferència!

Doncs si és així, segur que tornareu a contestar les preguntes tan bé com aquestes. Apa, fins aviat!!!!!!!

Jordi

http://tic.escolacristiana.org/blog/montserratcs/2011/01/13/688/