dilluns, 20 d’abril del 2015

Setmana de Sant Jordi i musical del Rey León

Benvolgudes famílies!

Us recordo que aquesta setmana tenim el DIJOUS 23 D'ABRIL A LES 15H. LA CELEBRACIÓ DE SANT JORDI DELS ALUMNES D'INFANTIL I PRIMÀRIA AMB ELS JOCS FLORALS.





 D'altra banda el DIVENDRES 24 D'ABRIL A LES 15H. AL TEATRE BLAS INFANTE TENIM EL MUSICAL DEL REY LEÓN AMB ELS ALUMNES DE 4T I ELS AVIS DE LA RESIDÈNCIA ROCA I PI DE BADALONA.


Informació i descripció del projecte
En una societat com la nostra, caracteritzada per una pèrdua de valors socials i una manca de comunicació intergeneracional, és necessari establir noves modalitats d’aprenentatge que fomentin el diàleg i la convivència entre generacions.   
D’aquesta necessitat neix el projecte Teatre d’ahir i d’avui, un projecte que pretén facilitar l’aprenentatge i coexistència entre petits i grans, fomentar el diàleg entre generacions i potenciar l’esperit solidari dels alumnes. Un projecte que a més d’aportar als alumnes nous coneixements, fomenta el desenvolupament de nous valors, hàbits i actituds per tal que ambdues generacions es mirin als ulls, es donin la i  caminin juntes.
Teatre d’ahir i d’avui és un projecte d’intercanvi intergeneracional i bidireccional desenvolupat pels alumnes de 4t de Primària del Col·legi Mare de Déu de la Salut de Badalona i la gent gran de la residència d’avis Llegat Roca i Pi de la mateixa ciutat. Aquest any el punt de trobada on la gent gran i els alumnes de 4t s’han trobat ha sigut l’obra de teatre “El Rey León el Musical”
Les persones grans, per les seves vivències, experiències, aporten molt a les noves generacions i la comunitat educativa pot aprendre i col·laborar amb elles per tal de satisfer algunes de les seves necessitats ja siguin socials com afectives. Donar-los hi un rol social i fer-los partícips d’un projecte comunitari, millorar la seva autoestima i salut psicològica.