dijous, 26 de març del 2015

Bicicleta solidària 18 d'abril


Benvolgudes famílies, us anunciem que el dia 18 d'abril a les 10h. farem la bicicletada solidària. Esperem que el temps ens acompany!

Salutacions a tots i totes!

Bona Pasqua!


Torneig Cruyff La Sagrera Barcelona

Durant aquesta setmana els alumnes de sisè de la nostra escola estan participant en el torneig Cruyff La Sagrera de Barcelona. És el segon any que participem i entre totes les escoles de la Fundació som l'única  que ha arribat els dos anys a semifinals en alguna categoria. Tots els alumnes de sisè han jugat molt bé però lo que és més important han demostrat una educació i un fair play molt bo. Com a tutor dels alumnes estic molt content del seu comportament i companyerisme.

Demà jugaran les semifinals en categoria femenina l'equip de la Marta Giménez, la Laura Hernández, la Maria Pérez i la Vanessa Vasquez que han fet un gran torneig, per a mi tota la classe de sisè ja són els CAMPIONS DEL TORNEIG pel seu comportament i companyerisme.

Felicitats a tots i totes!

Moltes gràcies a les famílies pel seu recolzament i suport!

Aprofito per desitjar-vos Bona Pasqua!





dimecres, 25 de març del 2015

Mossos d'Esquadra a Educació Infantil

Aquí podeu trobar les fotografies de la sessió dels Mossos d'Esquadra a educació infantil.

Moltes felicitats a tots i totes!

Va ser genial!

Felicitar al Paco per la seva col·laboració! Molt bona feina!



https://plus.google.com/photos/112064057972090861942/albums/6130161337084986129?banner=pwa








dimarts, 24 de març del 2015

divendres, 20 de març del 2015

El Musical del Rey León


Ja s'apropa el dia del musical d'aquest any!! Apunteu-vos el dia i l'hora us esperem a tots i totes!

A partir de la pròxima setmana podeu encarregar les entrades!
 

Entrenament Sisè Torneig Cruyff

Avui els alumnes de sisè han preparat el Torneig Cruyff que participaran a partir del pròxim Dilluns amb un entrenament. Els alumnes estan molt motivats! Molta sort a tots i totes!!





Tallers Compartits de cicle superior

Avui els alumnes de cicle superior han fet la penúltima sessió del projecte tallers compartits d'ahir i d'avui del curs. Ha sigut una molt bona sessió on han treballat en tres grans grups. Un grup ha fet el taller de ràdio amb l'Oriol Casals presentador de ràdio Estel. Un altre grup ha treballat al taller de cuina i per últim un grup ha fet un Bingo amb l'alumne de sisè Luciano González portant el Bingo.

Molt bona feina nois!

Aquí podeu veure les fotografies:

https://plus.google.com/photos/112064057972090861942/albums/6128374083053882417?banner=pwa





Manualitats Segon de primària

 GRAN FEINA FETA PELS ALUMNES I FAMILIARS  DE SEGON DE PRIMÀRIA. HAN FET UNS TREBALLS MOLT BONICS TOT AMB MATERIAL RECICLABLE. FELICITATS A TOTS I TOTES!
MOLT BONA FEINA!








Interessant carta: "Abraham Lincoln al professor del seu fill"


dissabte, 14 de març del 2015

Bicicletada aplaçada

Degut a la climatologia i al risc que comportava pels nens hem decidit aplaçar la bicicletada solidària al mes d'abril. Ben aviat us informarem del dia.

Disculpeu les molèsties.

Salutacions a tots i totes.

L'organització de la bicicletada.


dijous, 12 de març del 2015

Taller de poesia amb els alumnes de 5è

Gran taller de poesia amb els alumnes de 5è a la matèria de llengua castellana.





 CANCIÓN DEL PIRATA

Con diez cañones por banda, viento en popa, a toda vela, no corta el mar, sino vuela un velero bergantín. Bajel pirata que llaman, por su bravura, El Temido, en todo mar conocido del uno al otro confín. La luna en el mar riela en la lona gime el viento, y alza en blando movimiento olas de plata y azul; y va el capitán pirata, cantando alegre en la popa, Asia a un lado, al otro Europa, y allá a su frente Istambul: Navega, velero mío sin temor, que ni enemigo navío ni tormenta, ni bonanza tu rumbo a torcer alcanza, ni a sujetar tu valor. Veinte presas hemos hecho a despecho del inglés y han rendido sus pendones cien naciones a mis pies. Que es mi barco mi tesoro, que es mi dios la libertad, mi ley, la fuerza y el viento, mi única patria, la mar.Allá; muevan feroz guerra ciegos reyes por un palmo más de tierra; que yo aquí; tengo por mío cuanto abarca el mar bravío, a quien nadie impuso leyes. Y no hay playa, sea cualquiera, ni bandera de esplendor, que no sienta mi derecho y dé pechos mi valor. Que es mi barco mi tesoro, que es mi dios la libertad, mi ley, la fuerza y el viento, mi única patria, la mar

dimarts, 10 de març del 2015

Bicicletada 14 de març


Us recordem que el pròxim 14 de març a les 10h. realitzarem la Bicicletada Solidària. Seria important que estigueu a les 9:30h. al pati de l'escola. Recordeu portar el carnet d'apadrinament i el casc.

Us hi esperem!!!

dilluns, 9 de març del 2015

Jornada de portes obertes

Gran dia el passat dissabte 7 de març en la jornada de Portes Obertes. Gran ambient de les noves famílies.
Aquí podeu veure la presentació i les diferents fotografies.