dimecres, 27 de març del 2013

Tallers Compartits d'ahir i d'avui. Sessió final.

El passat divendres 22 de març els alumnes de sisè del col·legi van realitzar l'última sessió del seu projecte interdisciplinar i d'aprenentatge servei del curs 2012-2013.
La sessió va funcionar com les anteriors amb cada grup realitzant els diferents tallers amb els avis de la Residència Roca i Pi.
Van fer el taller de ràdio, el taller de costura, el taller de jocs de taula, el taller d'informàtica i el taller de cuina.

Destacar en aquest últim que els alumnes van elaborar Ous de Pasqua!


Un cop els alumnes van finalitzar els tallers vam realitzar una petita festa amb els residents, tots els alumnes dels diferents grups del tallers van preparar un pastís per celebrar aquest últim dia.

Des d'aquí felicitar als alumnes pel gran treball realitzat durant aquests dos trimestres, a les famílies per la col·laboració en el projecte i als residents i treballadors de Roca i Pi pel gran treball realitzat.

Felicitats a tots i totes!!




1 comentari:

Carla ha dit...

A lo largo de este proyecto los niños han compartido su tiempo con los mayores aprovechándolo a través de diferentes actividades. Los abuelos los han ayudado a abrir la mente y el corazón; la mente para entender las posibilidades y limitaciones de tan opuestas edades, y el corazón para aprender a situarse en el lugar de otra persona y poder escucharla sin egoísmo. A su vez, los que están en el principio de la vida han contagiado con su espontaneidad y desenfado renovadas ganas de vivir a unas personas entrañables que siempre están recibiéndolos con los brazos abiertos.
Guiados de la mano del personal docente del colegio y con la colaboración inestimable del personal de la residencia han hecho posible un proyecto inolvidable, transformando lo que podría ser "una clase más" en un encuentro con amigos basado en el respeto y el cariño.
Quedará un recuerdo imborrable en la vida de cada uno de nuestros protagonistas: niños y abuelitos.
Gracias a todos por tan excelente tarea; a los profesores, a los niños, a los abuelitos y al personal de la residencia.
Carla Guerrero.