dijous, 7 de juliol del 2011

Acomiadament P5






UNA CARTA D’ACOMIADAMENT

Ha arribat el moment, amb tota una barreja d’emocions en el cor, entre l’alegria de comença una nova etapa i la tristor d’acomiadar-nos d’una altra, així finalitzar aquest curs.

Encara recordo com va començar tot. El primer dia d’escola a P-3 és impossible oblidar-ho, nervis, plors i per endavant, tot un camí nou per descobrir, d’això ja fa tres anys, aquest mateix que ara arriba al seu final. Durant aquests tres cursos, hem viscut moltes experiències i molts moments inoblidables plens d’afecte. És fascinant veure com els nens i nenes evolucionen i es fan grans gairebé sense adonar-te . Quan els miro penso …com han crescut, com han canviat … els veig supergrans (és impossible no emocionar-se).
Com he dit abans el temps passa, quasi bé sense adonar-nos. Ara ja acaben amb l’etapa Educació Infantil, per començar una altra, la d’Educació Primària. Tota una aventura plena de noves emocions, nous reptes i també noves mestres, segur que gaudireu tant com ho veu fer a Infantil.


Com acomiadar-se és trit, hem de pensar que abans de començar aquest nou camí, tenim per endavant unes desitjades i merescudes vacances!. Aprofiteu aquest temps per anar a la platja, dormir més, passar-ho bé i gaudir de la família. Agafeu forces per la tornada, perquè aquest estiu només és un parèntesi a les nostres vides, per agafar noves forces per tot el que ens espera el proper curs.
De tot cor, una abraçada i un petonàs per a tots i moltes gràcies pels bons moments que hem viscut junts, mai els oblidaré.

Bon estiu!


PD: dedicat als alumnes i a les famílies d’Educació Infantil 3.
Srta. Sandra.