diumenge, 8 de febrer del 2009

Contes compartits sessió 5

Ja portem cinc sessions dels contes compartits d'ahir i d'avui, i cada vegada cada menys per finalitzar les sessions, per no dir que només queda una sessió i després la FESTA del 23 d'abril.


Aquesta sessió va ser molt enriquidora, vam començar lliurant el dibuixos dels contes anteriors, el conte dels tres porquets a la senyora Núria i els dibuixos de la Blancaneus a la senyora Josefa, a més a més com que la senyora Núria té una discapacitat visual li vam regalar un porquet de ceràmica.



Un cop vam fer l'entregar vam continuar la sessió, aquesta vegada les dues persones grans que ens explicarien els contes es deien Montserrat i entre els assistents estava el marit d'una d'elles que viu també a la residència.



Primer la senyora Montserrat Prat ens va explicar el conte del Mapa del tresor, un conte molt bonic i amb molta intriga fins al final, ens va agradar molt. Després la senyora Montserrat Sugranyes ens va explicar el conte d'en Narcís, cal dir que aquesta senyora havia sigut mestre de música amb nens de la nostra edat. El conte també va ser molt xulo, a més a més estava inventat per ella.



Creiem que sortiran contes molt divertits en el llibre que publicarem, aprofitem també per convidar-vos a la festa que farem.

La classe de quart